Uw eigen informatie schermen vanaf slechts €30 per maand.

Wij regelen alles van begin tot eind: de apparatuur, de presentaties op de schermen en de installatie. Narrowcasting voor een koopje!

|

“Het fijne aan InfoPlayer is dat wij zelf de presentaties niet hoeven te maken, bij andere partijen moest dit wel. Voor ons is het belangrijk dat wij ons bezig kunnen houden met de dagelijkse werkzaamheden, daarom is het fijn dat al het werk uit handen wordt genomen.”

– Harm

Wachtkamerschermen, digitale menu’s, alles is mogelijk

Dankzij de Infoplayer krijgt u een digitaal informatiescherm waarop u kunt tonen wat u wilt. Dankzij de narrowcasting software staat u direct in contact met de klant. Lang leve de techniek!

Een greep uit onze klanten

Rechts vindt u een aantal van onze klanten. Wilt u dat uw logo hier ook komt te staan? Neem dan via het formulier onderaan de pagina contact met ons op en wij gaan graag voor u aan de slag!

klanten infoplayer

Support

Bij vragen of technische problemen zij wij de gehele werkweek bereikbaar om uw vragen te beantwoorden. Eén mailtje of telefoontje en wij passen uw presentatie(s) aan of komen langs om de problemen te verhelpen.

Enkele voorbeelden

Hieronder zijn enkele installaties van de InfoPlayer te zien waar de presentatie op wordt getoond die wij voor u maken. Deze passen wij ook voor u aan!

Meer weten?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij beantwoorden met plezier uw vraag en gaan natuurlijk graag voor u aan de slag!