Wat kunnen wij voor u betekenen?

Ontzorging staat bij ons centraal. Wij denken met u mee over de inrichting van de presentaties en bij vragen staan wij direct voor u klaar.

Installatie

Wij komen langs om het systeem te installeren en met u door te nemen, zo heeft u geen omkijken naar alle techniek en toestanden. Dat is onze expertise!

Presentatie

De informatie op de schermen maken wij voor u. Nadat er een huisstijl is gekozen, gaan  aan de slag om de presentaties in elkaar te zetten.

Onderhoud

Gaat er iets mis of moet er iets anders? Wij zijn bereikbaar om de nodige aanpassingen te doen, zo heeft u geen enkele zorg over het onderhoud. Dat doen wij!

Waar wij goed in zijn:

Hieronder is te lezen wat ons onderscheidt van de rest. 

Opmaak

Zelf urenlang proberen presentaties proberen te maken? Dat doen wij voor u.

Techniek

Ons systeem maakt gebruik van narrowcasting, ingericht op een beveiligde en professionele manier.

Meer bereik

Geen gedoe meer met losse A4’tjes, mededelingen en losse mailtjes. Het informatiescherm communiceert voor u.

h
Content creëren

U levert ruw aan wat u wilt, wij verfijnen dit; tekstueel en visueel zodat u een presentatie krijgt waar u trots op kan zijn.

In verbinding zijn

Meerdere schermen? Meerdere presentaties? Dat is allemaal geen probleem voor ons.

Nieuwe ideeën

Wij denken met u mee. Misschien zoekt u nog personeel? Wij ontwerpen dan graag een presentatie voor u om dit onder de aandacht te brengen.

Ons team staat voor u klaar

Service staat bij ons hoog in het vaandel. Moet er een aanpassing gedaan worden in de presentatie, dan passen wij dit aan. Op afstand en op locatie zorgen wij er voor dat de hardware en de software goed blijven werken.

Contact houden wij graag persoonlijk, daarom komen wij graag bij u langs om kennis te maken.

|

“De mensen van InfoPlayer denken goed met ons mee over de vormgeving van de presentaties en zijn snel bereikbaar. Als er iets aangepast moet worden, handelen ze ook snel. Dit maakt dat de samenwerking goed verloopt en wij erg tevreden zijn.”

– Marjan

Meer weten?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij beantwoorden met plezier uw vraag en gaan natuurlijk graag voor u aan de slag!